Hobby

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Osmoseapparaat

  Osmoseapparaat

  Normale prijs: € 49,95

  Nu voor: € 39,95

  Dit compacte 4 fase osmoseapparaat van OsmoPure neemt weinig ruimte in en is voorzien van een sedimentfilter, koolfilter en membraan. Afhankelijk van het gekozen model heeft het osmoseapparaat een opbrengst van 190, 285, 380 of 570 liter zuiver water per 24 uur (bij 25°C en 4 bar).


  Het toestel wordt voorgemonteerd geleverd zodat enkel nog de slangen voor de watertoevoer en afvoer aangesloten moeten worden. Alle osmose apparaten beschikken verder over een externe stromingsbegrenzer voor het eenvoudig spoelen van het membraan en welke zorgt voor de juiste verhouding osmose/afvalwater. Het toestel produceert osmosewater zodra de watertoevoer naar het toestel wordt opengezet en stopt hiermee zodra deze weer wordt afgesloten.

  Meer info
 2. Osmoseapparaat + DI-filter

  Osmoseapparaat + DI-filter

  Normale prijs: € 74,90

  Nu voor: € 59,95

  Dit compacte 4 fase osmoseapparaat neemt weinig ruimte in en is voorzien van een sedimentfilter, koolfilter, membraan en een met demineralisatie hars gevuld filter, welke eventuele restwaardes silicaat en nitraat uit het osmosewater filtert. Afhankelijk van het gekozen model heeft het osmoseapparaat een opbrengst van 190 of 285 liter zuiver water per 24 uur (bij 25°C en 4 bar).

  Het toestel wordt voorgemonteerd geleverd zodat enkel nog de slangen voor de watertoevoer en afvoer aangesloten moeten worden. Alle osmose apparaten beschikken verder over een externe stromingsbegrenzer voor het eenvoudig spoelen van het membraan en welke zorgt voor de juiste verhouding osmose/afvalwater.

  Beschikbare modellen:
  Osmoseapparaat + DI 50 - 190 liter per dag (bij 25°C en 4 bar)
  Osmoseapparaat + DI 75 - 285 liter per dag (bij 25°C en 4 bar)

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren