TDS meters

Een TDS meter meet het totaal aan in het water opgeloste stoffen en is een handig hulpmiddel om te bepalen hoe zuiver het water is. Hoe lager de TDS waarde welke wordt gemeten hoe zuiverder het water is.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. TDS meter

  TDS meter

  € 19,95

  Deze TDS meter is een ideaal instrument om de hoeveelheid opgeloste stoffen in een vloeistof te bepalen. Dankzij de geavanceerde microprocessor technologie is deze TDS meter zeer nauwkeurig en efficiënt. Verder is hij voorzien van een ingebouwde censor voor automatische temperatuur compensatie zodat u bent verzekerd van een optimale meeting.


  Dankzij een ingebouwde digitale thermometer kunt u naast de TDS waarde ook de temperatuur van het water meten en aflezen van het makkelijk leesbare LCD scherm. Een andere handige feature van deze meter is de data-hold functie om de gemeten waarde makkelijk te kunnen teruglezen.

  Meer info
 2. EC/TDS meter

  EC/TDS meter

  Normale prijs: € 69,95

  Nu voor: € 54,95

  Deze EC/TDS meter is zeer nauwkeurig en meet zowel de EC en TDS waarde als de temperatuur. Verder is hij voorzien van een ingebouwde censor voor automatische temperatuur compensatie zodat u verzekerd bent van een optimale meeting. De EC/TDS meter beschikt verder over een makkelijk leesbaar LCD display welke groter is dan bij andere meters van zijn soort en gelijktijdig de gemeten waarde en temperatuur weergeeft.

  ● Zowel EC en temperatuur of TDS en temperatuur zijn gelijktijdig af te lezen op het grote LCD display.
  ● Zeer eenvoudig opnieuw te kalibreren met een druk op de knop dankzij de digitale kalibratie.
  ● Voorzien van een data-hold functie om de gemeten waarde makkelijk te kunnen teruglezen.
  ● Batterij indicator welke tijdig waarschuwt indien de batterijen leeg raken.

  Meer info
 3. TDS kalibratievloeistof 90 ml

  TDS kalibratievloeistof 90 ml

  € 9,95

  Niet op voorraad

  Na verloop van tijd kan het zijn dat een TDS meter opnieuw gekalibreerd moet worden. Hiervoor gebruikt u deze 342 PPM NACi kalibratievloeistof in 90ml flacon. Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren