Aansluitmaterialen

Standaard worden de waterfilters al geleverd met aansluitmaterialen zoals aan en afvoeraansluitingen, maar u kunt er ook voor kiezen om een van de andere aansluitmogelijkheden te gebruiken.

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Adapter 3/8" met kogelkraantje

  Adapter 3/8" met kogelkraantje

  € 14,95

  Dankzij dit innovatieve product is het niet meer nodig om een extra waterkraan te plaatsen waarop het waterfilter wordt aangesloten voor de watertoevoer. Deze adapter met 3/8" draad (+/- 0,95 cm) kan geplaatst worden tussen een flexibele watertoevoerslang voor de keukenkraan met 3/8" draad (meest gangbaar) en de waterleiding. Het waterfilter aansluiten op het mini kogelkraantje en klaar.

  Meer info
 2. Adapter 1/2" met kogelkraantje

  Adapter 1/2" met kogelkraantje

  € 14,95

  Dankzij dit innovatieve product is het niet meer nodig om een extra waterkraan te plaatsen waarop het waterfilter wordt aangesloten voor de watertoevoer. Deze adapter met 1/2" draad (+/- 1,27 cm) kan geplaatst worden tussen een flexibele watertoevoerslang voor de keukenkraan met 1/2" draad en de waterleiding. Het waterfilter aansluiten op het mini kogelkraantje en klaar.

  Meer info
 3. Adapter 3/4" met kogelkraantje

  Adapter 3/4" met kogelkraantje

  € 14,95

  Dankzij dit innovatieve product is het niet meer nodig om een extra waterkraan te plaatsen waarop het apparaat aangesloten wordt voor de watertoevoer. Deze kraanverlenging met 3/4" draad wordt eenvoudig tussen een bestaande kraan onderin het keukenkastje en de muurplaat bevestigd. Het waterfilter aansluiten op het mini kogelkraantje en klaar.

  Meer info
 4. Drinkwaterkraanaansluiting

  Drinkwaterkraanaansluiting

  € 17,95

  De drinkwaterkraanaansluiting met kogelkraantje kan binnen enkele seconden en zonder gereedschap op vrijwel elke keuken worden aangesloten welke een 1/2" buitendraad op de uitloop heeft. Verwijder het kraanmondstuk en plaats de drinkwaterkraanaansluiting op de kraan. Met de hendel kunt u kiezen tussen om leiding water te tappen of om het water te laten zuiveren door een waterfilter. Hierdoor kan de drinkwaterkraanaansluiting met kogelkraantje permanent op de keukenkraan aangesloten blijven.

  Eigenschappen:
  Aansluiting: 1/2" binnendraad

  Meer info
 5. Prikkraan

  Prikkraan

  € 14,50

  Met deze prikkraan kan een aansluiting op een 12 of 15 mm koperen waterleiding worden gerealiseerd wanneer er geen vrije kraan in een aanrechtkastje aanwezig is. Deze prikkraan is geschikt voor het aansluiten van 1/4" slangen. Meer info
 6. Afvoeraansluiting

  Afvoeraansluiting

  € 8,95

  De waterfilters welke het water zuiveren doormiddel van osmose voeren de verwijderde stoffen af met het afval water. Standaard worden deze toestellen geleverd met een afvoeraansluiting. Dankzij deze afvoeraansluiting kunt u de slang waaruit het afvalwater komt makkelijk aan de afvoer bevestigen zodat deze niet kan losschieten.


  Simpelweg een gaatje ter grote van de slang in de afvoerbuis boven een sifon boren. De afvoeraansluiting er op monteren en de slang voor het afvalwater doormiddel van de "Quick connect" fitting bevestigen.


  Geschikt voor afvoerbuizen van 40mm.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren