Koolfilters

Het koolfilter haalt diverse verontreinigingen uit het water zoals chloor, FOC's, kleurstoffen,chemicaliën en organische verbindingen. Er zijn grotere 10" filters welke in een filterhuis passen en vaak als voorfilter worden gebruikt en kleinere 2" wegwerp filters welke als na-filtering kunnen worden gebruikt maar ook vaak toegepast worden als voorfilter voor een Amerikaanse koelkast.

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Blok koolfilter

  Blok koolfilter

  € 7,95

  Het blok koolfilter is bestaat uit actieve kool en verwijderd o.a. kleurstoffen, chloor en diverse vervuilingen uit het leidingwater. Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om het blok koolfilter elke 6 maanden maar minimaal eens per jaar te vervangen.

  Meer info
 2. GAC koolfilter

  GAC koolfilter

  € 7,95

  Dit GAC (Granular Activated Carbon) koolfilter verwijderd o.a. kleurstoffen, chloor en diverse vervuilingen uit het leidingwater. Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om het GAC koolfilter elke 6 maanden maar minimaal eens per jaar te vervangen.

  Meer info
 3. Koolfilter 2 inch

  Koolfilter 2 inch

  € 7,95

  Het koolfilter van 2 inch is gevuld met actieve kool en verwijderd o.a. kleurstoffen, chloor en diverse vervuilingen uit het leidingwater. Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om het koolfilter van 2 inch elke 6 maanden maar minimaal eens per jaar te vervangen. Het 2 inch koolfilter kan gebruikt worden als laatste fase bij de Aquabright, maar ook voor een Amerikaanse koelkast.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Lijst  Foto-tabel 

Van hoog naar laag sorteren